Bower St

PROJECT

Internal Renovations

VALUE

£100k

STATUS

Completed

LOCATION

Bedford

DATE

2019

The approach

MLA Architecture and Development embarked on a project driven by our clients’ desire to optimize a newly acquired residential property with a compact ground floor layout.

Our approach centered on removing internal walls at the rear, fashioning an open-plan family living area. The preservation of the property’s period features guided our every decision, ensuring alterations and additions harmonized seamlessly. A refined material palette was curated, juxtaposing off-tone hues against a pristine white backdrop.

In executing this small yet significant renovation, we not only realized the client’s vision but also adhered to budget constraints. The project stands as a testament to MLA’s commitment to excellence, delivering results that resonate with both function and aesthetics. If you’re seeking to transform your space, reach out via our contact page. Let’s explore how we can tailor our expertise to your architectural aspirations.

Have a project in mind? Submit out our online brief form to start the process

Similar projects

Kingscliffe Gardens
The White House
The Wrap House

HAVE A PROJECT IN MIND?